Vacature LTO in Faunabeheerseenheid Fryslân

29 november 2017

Denkt en beslist u graag mee over het beteugelen van faunaschade?

Solliciteer dan op de vacature in het Bestuur van de Stichting Fauna Beheer Eenheid Fryslân (FBE). LTO Noord is als mede-oprichter van de FBE, samen met de NMV, NAV en de Agrarische Jongeren Friesland op zoek naar goede kandidaten.

Een ieder, die de vereiste kennis en ervaring heeft op dit gebied en een band, afvaardiging of formele relatie met een of andere boeren organisatie, welke dan ook heeft, kan hierop solliciteren.

De bedoeling is dat er een in eerste plaats deskundige en onafhankelijke vertegenwoordiger komt, waarbij het vervallen van de eis van lidmaatschap en actief boer zijn ertoe dient, om een zo groot mogelijke keus te hebben uit geschikte kandidaten voor de zetel die de georganiseerde agrarische sector in de FBE heeft.

De FBE staat in Friesland aan de lat om bij te dragen aan het provinciale faunabeheerplan en in het verlengde daarvan voor de adequate uitvoering van provinciaal faunabeleid. Vanuit landbouwkundig perspectief een erg belangrijk platform dat een centrale rol speelt in het beheer van diersoorten en de bestrijding van faunaschade.

Wij roepen dan ook alle geïnteresseerden op, die zich verbonden voelen met het belang van de land- en tuinbouw in relatie tot faunabeheer, om zich kandidaat stellen voor deze functie.

Aanmelden

Heeft u belangstelling en voldoet u aan de in de profielschets genoemde voorwaarden? Meld u dan aan voor 15 december 2017. Dit doet u door een ingevuld sollicitatieformulier naar ons te mailen of te sturen: nvonk@ltonoord.nl of LTO Noord, t.a.v. N. Vonk, Postbus 186, 9200 AD Drachten.

Benoemingsprocedure

Een vertrouwenscommissie selecteert uit alle aanmeldingen een aantal kandidaten en komt tot een enkelvoudige voordracht welke aansluitend door het Bestuur van de FBE zal worden bekrachtigd.

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over de inhoud van de bestuursfunctie en een sollicitatieformulier downloaden? Kijk op de website van LTO Noord.(link toevoegen naar sollicitatieformulier en profielschets.) Tevens kunt u voor meer informatie bellen met Roel Visser, secretaris van de vertrouwenscommissie, bereikbaar via 0610587289, of per mail rvisser@ltonoord.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.