• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Vernielingen hoogzitten in jachtvelden Benzenrade en Imstenrade in Limburg.

Na een periode van 6 maanden waarin er geen vernielingen hebben plaatsgevonden waren eind juli 2020, de anti-jacht activisten weer actief bij de door de jachthouders geplaatste hoogzitten, en dit keer goed!
 
Wetende dat in de periode november-december 2019 ook al een zestal hoogzitten/ladders zijn vernield waren dat het er die zaterdagnacht 4 stuks tegelijk (waarvan een verrijdbare).
 
Helaas hadden de geplaatste wildcamera’s niets kunnen vastleggen door oa. overhangende takken en een lege accu is er dit keer helaas geen beeldmateriaal van de vernielingen, maar wel van personen die overdag rond hebben gelopen buiten wegen en paden. Dit beeldmateriaal wordt uiteraard gedocumenteerd en doorgegeven aan Groene Brigade Limburg en de Politie, zodat nader onderzoek kan plaatsvinden.
Het is van groot belang dat er direct melding wordt gemaakt van deze vernielingen aan de Groene Brigade in Limburg, door alle jachthouders in Limburg, dit kan rechtsreeks via de Wbe die hiervoor speciale meldingsformulieren hebben ontvangen.
 
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.