Vreemde gedragingen Natuurmonumenten in de natuur!

Natuurmonumenten bedenkt heel vreemde dingen om maar aan geld te komen zoals zij nu een nachtelijke marathon organiseren voor de sponsoring van de Natuur dwars door de natuurgebieden. De vraag is natuurlijk waarom ’s-nachts en en waarom deze grove verstoring wanneer het meeste grofwild actief is. Hiervan zie je niets je niets van de omgeving en je verstoort alleen maar. Dit moet je al verstandig natuurorganisatie niet willen en ook niet organiseren.

WANDELMARATHON DOOR DE NACHT

Geknipt voor sportievelingen, avonturiers en fervente wandelaars: de nachtelijke wandelmarathon van Natuurmonumenten  op 20 juni 2015. Een heroïsche tocht waarbij een afstand wordt afgelegd van een halve marathon (21 km), een hele marathon (42 km) of anderhalve marathon (63 km)!

Een daverende uitdaging door schitterende natuurgebieden op de zuidelijke Veluwe, zoals het Deelerwoud en Nationaal Park Veluwezoom. Gebieden die na zonsondergang normaliter niet toegankelijk zijn, maar waarvoor Natuurmonumenten eenmalig een uitzondering maakt. Onze boswachters hebben een prachtig parkoers uitgestippeld van respectievelijk 21, 42 en 63 km.

Alle routes lopen door uitgestrekte bossen, golvende heidevelden en ruige stuifzandvlaktes. Gebieden waar herten struinen, waar zwijnen scharrelen, waar bosuilen roepen en nachtzwaluwen ontwaken zodra de schemering invalt. Maak het mee tijdens de wandelmarathon! Op en top natuurbeleving die de zintuigen prikkelt en de wandelbenen uitdaagt.

http://midzomernacht2015.nl gaan ze nu ook met groepen o.a. over wildviaducten heen lopen. Als je maar betaald.

Zie: https://www.natuurmonumenten.nl/nieuws/wandel-mee-met-de-eindeloze-veluwetocht?fb_action_ids=311420585725548&fb_action_types=og.comments&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B690521647732332%5D&action_type_map=%5B%22og.comments%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk