Walk for Lyme

 

Walk for Lyme is een tweedaagse kustwandeling in het weekend van 9 en 10 september 2017. Tijdens deze twee dagen zal de volledige Belgische kust worden afgewandeld. Dag één van de Panne naar Bredene (35 km), dag twee van Bredene naar Knokke-Heist (30 km). Zaterdag kan er bij aankomst aan Staf Versluys in de avond nog genoten worden van een schitterend optreden met toppers als Laura Lynn, De Romeo’s en Laura Tesoro: Music for Lyme! Wie meewandelt krijgt hier een mooie korting voor!

Het volledige weekend staat in teken van de ziekte van Lyme. Lyme, afkomstig van een tekenbeet, is een snelgroeiende ziekte waar er nog geen erkenning noch een officiële genezing voor bestaat. De opbrengst van beide evenementen gaat naar federatie Time for Lyme. Een Vereniging zonder Winstoogmerk (vzw) die zich inzet voor het erkennen van deze vreselijke ziekte!

U kunt zowel zaterdag als zondag meewandelen, of inspringen op de stopplaatsen waar er bevoorrading is voorzien.

Voor alle info verwijs ik u graag verder naar onze website: www.walkforlyme.be

Hier kunt u terecht voor de verdere praktische info, de planning en de inschrijving.

PRAKTISCHE INFORMATIE


BEVOORRADING

Zowel zaterdag als zondag zullen er voldoende stopplaatsen zijn waar de wandelaars kunnen genieten van een bevoorrading:

  • Paul Orbanpromenade (Nieuwpoort)
  • Visserskaai (Oostende)
  • Zeedijk De Haan (kruising met Pr. Josephinelaan) (De Haan)
  • Wenduinse Steenweg (Blankenberge)

Hier zal water en een basis aan nodige suikers worden aangeboden. Desondanks vragen we de wandelaars zelf ook voldoende water, eten en andere verzorgingsmateriaal bij zich te hebben.

MUSIC FOR LYME

Zaterdagavond vindt Music for Lyme plaats. Dit is een aantrekkelijk aansluiten muziekevent die eveneens in het teken van Lyme wordt georganiseerd. Kleppers als Laura Tesoro, Lindsey en De Romeo’s geven hierop het beste van zichzelf. Alle wandelaars kunnen meegenieten van dit concert voor verminderde tarief!

INSCHRIJVEN

Voor 5 euro kan je zaterdag of zondag mee wandelen. Enkel mensen met een desbetreffend bandje aan de start van de wandeling op 9 of 10 september verkregen op startplaats De Panne of Bredene zullen kunnen genieten van de bevoorradingen. Daarnaast krijgt elke deelnemer een totobag gevuld met goodies

Voor 8 euro kan je genieten van de volledige wandeling en krijg je desbetreffend bandje die recht geeft op bevoorradingen tijdens de volledige wandeling op 9 en 10 september. Daarnaast krijgt elke deelnemer een totobag gevuld met goodies en een jeton voor een gratis douche bij aankomst.

Indien je naast de wandeling wilt meegenieten van het concert kan je dit voor een totale prijs van 25 euro voor de staanplaatsen en 30 euro voor de zitplaatsen. Hiermee bespaar je ruim 10 euro en wandelen je eigen gratis. Daarnaast krijgt elke deelnemer een totobag gevuld met goodies én een jeton voor een gratis douche bij aankomst. De tickets kunnen echter enkele ter plaatse worden afgehaald na de wandeling bij vertoon van desbetreffend wandelbandje.

AANKOMST

De aankomst en einde van het tweedaagse event vindt plaats ter hoogte van RBSC Duinbergen omstreeks 17u. Hier kan men napraten en nagenieten tijdens een gezellige BBQ. Elke wandelaar heeft in zijn goodiebag tevens een bon gekregen die recht heeft op een gratis BBQ-worst; een niet te missen kans om deze te benuttigen!

OVERNACHTING

Overnachten kan op camping Duinezwin. Dit ligt 150 meter van de aankomstplaats. Op de camping is het mogelijk om met een tent of camper te overnachten. Alle informatie over de camping kan je vinden op: duinezwin camping.

VALIEZEN

Mensen kunnen aan de start van de wandeling hun bagage aan de tent afgeven. De ophaaldienst zal ervoor zorgen dat de valiezen op tijd bij de aankomst geleverd zullen worden.

PARKING

Ter hoogte van de aankomstplaats en het staf versluys is er een ruime en gratis parking aanwezig.

We hopen u talrijk te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet

BVE-team

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.