Consulent NOJG jacht in Engeland

image_pdfimage_print

Consulent NOJG jacht in Engeland de Heer René Brand

Hierbij een korte CV ter kennismaking.
René Brand
Geboren in 1947 en Jachtaktehouder sinds 1975

René Brand jaagt al van 1975 in het graafschap Hampshire in Zuid Engeland waar van oudsher de mooiste Fazanten Ree- en Damwild jachten zijn, hij jaagde hier eerst op commerciële fazanten- en patrijzen jachten o.a. op Broadlands Estate(het voormalige Mountbatten Estate) en vanaf 1981 ook op grofwild (Damhert, Sikahert, Reeën en Muntjack).

Hij beheerde op een 3200 ha groot Estate tot en met 2005 als gast van de jachthouder het grofwild en na diens overlijden in 2005 tot heden beheert hij dit als zelfstandig jachthouder.

In 2008 de Engelse Deer Stalking Certificates DSC 1 en 2 op Sparsholt behaalt.

Hij is in het bezit van het Nederlandse en Engelse wildhygiëne diploma.

Door zijn jarenlange ervaring in Engeland heeft hij veel kennis van gewoontes, gebruiken en voorschriften in dit land en heeft daar ook een uitgebreide (jacht)vrienden en kennissenkring die hem bij vragen waarop hij zelf geen paraat antwoord op heeft terzijde kunnen staan.

Hij was van 2000 tot en met 2003 woonachtig aan de rand aan het unieke natuurgebied “the New Forest” in Hampshire in Zuid Engeland en heeft een jachtverblijf midden in zijn Jachtveld waar hij samen met (jacht)vrienden en ook zijn vrouw regelmatig verblijft.

Hij wil graag vragen beantwoorden en advies geven maar wil op geen enkele wijze bemiddelen of betrokken zijn bij commerciële jacht mogelijkheden

Voor contact kan men contact opnemen via   ifjmbrand@gmail.com

Reacties zijn gesloten.