Uw partner in het Faunabeheer in Nederland
Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer

Consulent jacht NOJG Duitsland

image_pdfimage_print

Per 1 november 2017 beschikt de NOJG over een zogenaamde Duitsland-consulent voor alle vragen over de jacht in Duitsland.

Hiermee kunnen we de leden die nu of in de toekomst over grens in Duitsland willen jagen van goede raad en advies voorzien, dit is gratis.

Hierbij een korte jacht CV van de betreffende consulent;

Johan Offringa, geboren in 1951 en jachtaktehouder sinds 1972

Was vanaf 1990 lid van het Oostduitse instituut “Jagdgeselschaft Wildberg”. Sinds 1992 is hij medepachter van een 1400 ha groot Eigenjagdbezirk in Mecklenburg-Vorpommern, waar hij ook de laatste acht jaar woont.

Hij is de initiatiefnemer van het in 2005 opgerichte Jachtforum.nl  en medeoprichter en voorzitter van de Nederlandse stichting Mecklenburg Jagersgenootschap (SMJ).

Zijn jagende partner Esther  van Jagdburo NimrodiA  uit Haaksbergen, die door hun tussenkomst al enkele duizenden Nederlandse jagers in Nederland hebben opgeleid tot Kundige Person (KP), de verplichte Duitse variant van de Nederlandse Gekwalificeerde Persoon (GP), die u nodig heeft als u wilt deelnemen aan een Duitse Druck- of Treibjagd. Ook verzorgt dit bureau de aanvraag voor  een Duitse jagdschein, zij verzorgen dan de hele aanvraag of verlenging, die dan wel betaald moet worden net als de cursus Kundige Person.

Voor doorverwijzing naar de heer Johan Offringa en/of aanmelding als consulent voor overige landen kunt u contact opnemen het secretariaat: secretariaat@nojg.nl of telefonisch 053-572 48 33 via de mail:Duitsland@nojg.nl