WA-Jachtverzekeringen NOJG 2023

image_pdfimage_print

 

Geacht NOJG lid,

 

In onze vorige nieuwsbrief heeft u gelezen dat de NOJG niet meer mag adviseren en bemiddelen in verzekeringen. Daarom kunt u als NOJG lid voortaan voor uw jachtaansprakelijkheidsverzekering terecht bij Ecclesia. De NOJG werkt al jaren samen met Ecclesia, een 100% onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Door de inkoopkracht en deskundigheid van Ecclesia profiteert u als NOJG lid van een speciaal verzekeringspakket, met de laagste premie van Nederland (vanaf 40 euro per jaar) en uitstekende voorwaarden.

Regel uw verzekering gemakkelijk én snel online

Bij Ecclesia regelt u de jachtaansprakelijkheidsverzekering gemakkelijk én snel online. Wilt u voor het jachtseizoen 2023/2024 een verzekering afsluiten, dan kunt u vanaf dinsdag 17 januari  via uw mailadres een email van de NOJG met een betaalverzoek voor uw contributie 2023 verwachten.

Voorafgaande aan de betaling van uw contributie 2023, dient u eerst uw persoonsgegevens te controleren (dit in het kader van de wet op de persoonsgegevens/AVG); na betaling van uw lidmaatschap a € 50,00 kunt u vervolgens direct doorlinken naar de site van de verzekeringsmaatschappij voor aanvraag en betaling van uw verzekeringsbewijs.

Dus nogmaals na betaling van het lidmaatschap 2023 wordt u doorverwezen naar de website van de verzekeringsmaatschappij waar u vervolgens uw verzekeringsbewijs aan kunt vragen.

Dit moet u vóóraf weten
  • Vraagt u een verzekering bij Ecclesia aan? Dan moet uw contributie voor het lidmaatschap betaald zijn. Betaal dus eerst uw contributie en vraag dán uw verzekering aan.
  • U betaalt de premie voor de jachtaansprakelijkheidsverzekering direct online. De website van Ecclesia ondersteunt populaire betaalmethodes zoals iDEAL en creditcard.
  • Houd een e-mailadres bij de hand. Bij de aanvraag online moet u altijd een e-mailadres invullen want Ecclesia stuurt het verzekeringsbewijs alleen per e-mail aan u toe.
Lid én een 3-jarig verzekeringscontract

Heeft u via de NOJG een jachtaansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor de duur van 3 jaar? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt automatisch via Ecclesia een nieuw verzekeringsbewijs toegestuurd voor de resterende duur van uw verzekering.  

Vragen?

Misschien heeft u een vraag over de nieuwe werkwijze. Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen met ons secretariaat en bij specifieke vragen t.a.v. uw verzekering is Ecclesia telefonisch bereikbaar op 010 251 12 51.

Reacties zijn gesloten.